Τρόποι αποστολής

Το Fluffy Bunny E-shop εξυπηρετεί παραγγελίες που γίνονται για αποστολές εντός Ελλάδας.

Επιλέξαμε να στέλνουμε τις παραγγελίες μας με την μέθοδο courier. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες της ACS. Η παραγγελία παραδίδεται ακριβώς στη διεύθυνσή που θα μας υποδείξετε. Έτσι η παραγγελία σας φθάνει έγκαιρα, γρήγορα, με ασφάλεια και χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείτε από τον χώρο σας. Τα προϊόντα μας είναι επιμελώς πακεταρισμένα για την αποφυγή φθορών και μπορούν να έχουν συσκευασία δώρου αν εσείς το θελήσετε.

Κόστος μεταφοράς
Το Fluffy Bunny E-shop αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το μεταφορικό κόστος για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ, κάνοντας έτσι ακόμα πιο ελκυστικές τις ήδη πολύ χαμηλές τιμές μας. Για παραγγελίες μικρότερες των 50 ευρώ μοιραζόμαστε το κόστος με τον πελάτη και ορίζουμε μια πάγια χρέωση 3 ευρώ για όλη την  Ελλάδα. Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή το κόστος μεταφοράς επιβαρύνεται με έξοδα διαχείρισης αντικαταβολής 4 ευρώ ανά παραγγελία. Σε περίπτωση αποστολής σε δυσπρόσιτη ή απομακρυσμένη περιοχή το κόστος διαφοροποιείται, ανάλογα με τον τρόπο αποστολής, το βάρος ή τον όγκο του αντικειμένου, σε κάθε περίπτωση εάν υπάρξει διαφοροποίηση του κόστους είμαστε υποχρεωμένοι να σας ειδοποιήσουμε τηλεφωνικά πριν εκτελέσουμε την παραγγελία σας.

Διαθεσιμότητα
Όλα μας τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα και αποστέλλονται από 24 ώρες  έως τρεις ημέρες, ανάλογα με τις αργίες που μεσολαβούν. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορούν να γίνουν ειδικές παραγγελίες μετά από τηλεφωνική συνεννόηση.

Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow buttonVisit Our PinterestVisit Our PinterestVisit Our PinterestVisit Our Pinterest