Τρόποι πληρωμής

Οι δυνατότητες πληρωμής που υποστηρίζει το Fluffy Bunny E-shop είναι:

  1. Με αντικαταβολή μετρητοίς, η οποία επιβαρύνεται με έξοδα διαχείρισης αντικαταβολής 4 ευρώ ανά παραγγελία. Πληρώνετε δηλαδή αφού φτάσει το δέμα στην πόρτα σας.
  2. Με πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD που έχει εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα. Το Fluffy Bunny E-shop έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας. Η διαδικασία χρέωσης της κάρτας σας γίνεται με ασφάλεια απευθείας από την PIRAEUS BANK και πιστοποιείται από τις υπηρεσίες Verified by Visa και MasterCard SecureCode.
  3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2331060629. Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει πάντα να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό σας. Οι διαθέσιμες τράπεζες είναι Eurobank και Εθνική Τράπεζα.
  4. Με PayPal, την πλέον ασφαλή και παγκοσμίως διαδεδομένη online υπηρεσία ηλεκτρονικών συναλλαγών, η οποία χρησιμοποιείται για ασφαλείς συναλλαγές στο Internet και αναλαμβάνει να πληρώσει τα ηλεκτρονικά καταστήματα για λογαριασμό σας, χωρίς να απαιτείται η συνεχής παρέμβαση σας σε κάθε βήμα. Πληρώνετε ανώνυμα χωρίς να κοινοποιείτε τις κάρτες σας ή τα προσωπικά στοιχειά.

Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow buttonVisit Our PinterestVisit Our PinterestVisit Our PinterestVisit Our Pinterest